Bra bingosajter

För att du ska kunna bli en bingovinnare, så måste du naturligtvis spela bingo. Det är svårt att vinna om man inte deltar! Antagligen har du någon gång spelat Bingolotto hemma med familjen (eller med kompisarna och en massa öl), så vi utgår från att du känner till principerna bakom spelet, och vet hur man spelar bingo. Kanske har du rent utav faktiskt spelat bingo i en bingohall, något som inte vore helt märkligt med tanke på det hundratal bingohallar som finns runtom i Sverige idag. I så fall har du verkligen kommit så nära online bingo man bara kan!

 

Bingoboll nummer 48Att spela bingo på nätet är faktiskt mycket likt hur man spelar bingo i det verkliga livet. De allra flesta bingosajter är mycket medvetna om att en stor del, om inte till och med den största, är det sociala samspel man får uppleva tillsammans med de andra bingospelarna medan man spelar. Av den anledningen gör alla bra bingosajter sitt bästa för att efterlikna den verkliga miljön där man kan sitta och småprata med varandra medan utroparen delger vilka nummer som ska kryssas eller duttas. Nu går det naturligtvis inte att trycka ihop alla spelare på en bingosajt i en och samma sal: vi vill ju sitta hemma i vår fåtölj och spela! Det näst bästa man då kan göra är att skapa riktigt bra chattfunktioner, och just dessa är en stor del av hur bra vi tycker att en bingosajt är.

 

Nedanstående bingosajter och leverantörer är därför inte bara bedömda utifrån vilka jackpottar eller insättningsbonusar som erbjuds. Vi har också tagit stor hänsyn till själva spelkänslan, hur lätt det är att navigera och hitta på sajten samt, som sagt, hur bra och trevligt spelandet är ur en social synvinkel. Efter noggranna tester kan vi med gott samvete rekommendera följande tre bingosidor:

 

Maria Bingo

Maria Bingo är den första sajten i sitt slag: den riktar sig nämligen enbart till kvinnor! Spel om pengar har ju traditionellt varit en mansdominerad bransch av någon anledning, men när det kommer till bingo så har kvinnorna alltid varit ledande. Detta har Maria Bingo tagit fasta på, och stort fokus har lagts på att göra en riktigt bra bingosajt. Trots nischen så är inte sidan rosa eller full av lull-lull: nej, på Maria Bingo förstår man att man har en seriös kundgrupp som både vill spela bingo och ha trevligt – inte bländas med massa glitter och tomma löften!

 

Vi gillar Maria Bingo mycket på grund av den genuint välfungerande sajten. Bingospelen är snabba och lättspelade, med bingobrickor från en krona och uppåt. Maria Bingo är dessutom bland de allra största i branschen vilket innebär att du aldrig kommer att vara ensam i chatten! Kundsupporten är snabb och trevlig, och allt som allt är Maria Bingo en riktigt stabil och bra bingoleverantör för såväl nybörjare som härdade veteraner!

 

Utopia Bingo

Utopia Bingo är en intressant aktör på bingomarknaden. Som namnet Utopia (utopi) antyder har företaget en vision som inte enbart innehåller ökade marginaler och förbättrad omsättning: man bryr sig faktiskt om sina spelare och satsar hårt på en rak och mycket öppen kommunikation.

 

Till skillnad från många andra bingosajter så redovisar Utopia Bingo öppet hur mycket spelare vinner i varje spel, samt vilka avgifter de tar ut. Ärligare bingo, helt enkelt. Kundservicen är även den i topp, och sajtens design passar den som föredrar stilrena former och färger framför de annars så vanliga rosa och plottriga bingosajterna som vi av någon anledning vant oss vid.

 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är den perfekta bingosajten för dig som snabbt och lätt vill komma igång. Här behöver man inte lära sig en massa extraknappar eller specialfunktioner: att skapa ett konto och börja spela bingo är lekande lätt! Spelen är snabba och roliga, så det gäller att hänga med. Chatten är helt okej, men vi rekommenderar främst MamaMia för den som lägger fokus på actionladdade bingospel.

Bingovinnare
Nedan ser du de senaste vinnarna på Lyckobingo.