Bingobonusar

Bingobonusar i form av rena pengarDen här sidan heter ju faktiskt Bingovinnare.nu, och vad vore vi väl för sajt om vi inte tipsade dig om hur du kan blir en riktig bingovinnare?

Som vi nämnt tidigare, och som du säkert också känner till själv, så handlar inte bingo det minsta om skicklighet. Det har till och med gått så långt, att om du nuförtiden spelar bingo på nätet, så kan programvaran ”auto-dauba” åt dig, det vill säga dutta i de rutor som ropas upp helt automatiskt! Detta lämnar förstås mer tid åt dig som spelare att delta i chatten, och du kan tryggt springa iväg och fylla på kaffekoppen utan att missa några nummer som ropas ut.

Men om det bara är turen som avgör, hur ska man då kunna bli en bingovinnare annat än med slumpens hjälp?

Jo, med hjälp av bingobonusar förstås! Bingobonusar är saker som bingosajterna ger dig som tack och belöning för att du spelar bingo hos just dem. Det kan bestå av pengar, men lika ofta kan det vara presentkort hos någon större butikskedja eller på speciella produkter som nästan alltid är mycket uppskattade!

bingobollGenom att använda sig av bingobonusar får man helt enkelt ut mer, eller har åtminstone chansen att få ut mer, på varje satsad krona. Det betyder i sin förlängning, att du kommer att vinna mer trots att du satsar mindre! Och det är så man blir en bingovinnare… Bingobonusar kommer i många olika former och varianter, men de vanligaste är utan tvekan insättningsbonusar och registreringsbonusar. Då får du helt enkelt något som tack för att du antingen satte in lite pengar på ditt konto, eller bara rätt och slätt för att du öppnade ett konto hos bingosajten!

 

Ett annat sätt att se till att maximera sina vinster och bli en sann bingovinnare, är att försöka delta i de spel som har en stor jackpott. Håll ögonen öppna: många bingosajter och spelrum har en jackpott, men det du vill hitta är ett rum där jackpotten dels är stor, och dels inte har vunnits på ett tag. Där det helt enkelt ”börjar bli dags”. Följer du dessa små knep så kommer du garanterat att öka dina chanser att bli en riktig vinnare i nätbingo!

Bingovinnare
Nedan ser du de senaste vinnarna på Lyckobingo.